HBOPOPROJECTEN

Het Huis van mijn Grootmoeder

By December 2, 2019 December 3rd, 2021 No Comments

Het huis van mijn grootmoeder

Het Huis van mijn Grootmoeder is een educatief internetproject waar deelnemers herinneringen aan Grootmoeders uitwisselen. Taalontwikkeling, spreken, luisteren, schrijven en lezen gaan hand in hand met interculturele communicatie. Het Huis werd een internationaal project en wordt uitgevoerd in de US en in Mexico.

Het vertellen en schrijven over Grootmoeders en het ophalen van mooie herinneringen aan haar staan centraal in dit interculturele taalproject. We vieren met dit project de geschiedenis van de multicuturele samenleving. Ik heb het project paar jaar geleden ontwikkeld voor de leraren opleiding van de de Hogeschool van Amsterdam.

 

Samenstelling en Regie: Maarten van der Burg Productie: Script Factory Taalunie Onderwijsprijsfilm 050 Film Lengte: 06’22 FileName: 050 Huis van Grootmoeder

Het vertellen en schrijven over Grootmoeders en het ophalen van mooie herinneringen aan haar staat centraal in dit interculturele taalproject. We vieren met dit project de geschiedenis van de multicuturele samenleving. Ik heb het project paar jaar geleden ontwikkeld voor de leraren opleiding van de de Hogeschool van Amsterdam.

File Length: 14:23
Dir: Maarten van der Burg
Prod: Script Factory